Van jongs af aan ben ik een groot dierenliefhebber. Al op hele jonge leeftijd wist ik dan ook dat ik met dieren wilde werken. Ik heb zelf een passie voor de paardensport, en kom op dit moment uit in de M2 dressuur.

Ik heb naast mijn liefde voor dieren ook altijd een fascinatie gehad voor de werking van het lichaam. Al gauw wist ik dan ook wat mijn droomberoep was; dierenfysiotherapeut.

Na het gymnasium ben ik gestart met de opleiding HBO fysiotherapie, waar ik in 2013 ben afgestudeerd. Daarna ben ik direct gestart met de post-HBO opleiding dierfysiotherapie, welke ik in 2016 succesvol heb afgerond.

Momenteel werk ik nog parttime in de humane fysiotherapie, waar ik me tevens gespecialiseerd heb in het behandelen van zitproblemen en fysieke klachten bij ruiters of amazones. Daarnaast ben ik met heel veel plezier gestart met mijn eigen bedrijf binnen de dierfysiotherapie.
Mijn passie is op deze manier mijn werk geworden, waar ik elke dag van geniet.

Ik blijf me graag ontwikkelen om mijn patiënten nóg beter te kunnen helpen. In 2016 heb ik daarom bijvoorbeeld nog de cursussen ‘dry needling’ zowel voor mensen als voor dieren gevolgd, en de cursus ‘medical taping’ voor dieren. Daarnaast bezoek ik regelmatig symposia en congressen.

 

Dierfysiotherapie Diederen1web

Contactgegevens

Merel Diederen
info@dierfysiotherapiediederen.nl
06-89973394
Ga naar Contact formulier
logo NVFD